diumenge, 5 d’octubre del 2008

Un congrés del caminar (sic)

"...Caminar és la primera cosa que un nen vol fer i l'última a la qual una persona gran desitja renunciar. Caminar és l´exercici que no necessita un gimnàs. És la prescripció sense medicina, el control de pes sense dieta i el cosmètic que no es pot trobar a una farmàcia. És el tranquil·litzant sense pastilles, la teràpia sense un psicoanalista i l´oci que no costa un cèntim. A més a més, no contamina, consumeix pocs recursos naturlas i és altament eficient. Caminar és convenient, no necessita equipament especial, és autoregulable i intrínsecament segur. Caminar és tan natural com respirar..."

John Butcher, Fundador del Walk21, 1999.

Ara a Barcelona, amb seu al CCCB, del 8 al 10 d'octubre de 2008: BarcelonaWalk21.

M'ha semblat tan interessant com curiós. Fins i tot muntem congressos del caminar. És ben bé que, ja que com a societat, i almenys per ara, tenim les necessitats bàsiques cobertes, podem dedicar-nos a inventar i muntar coses com aquesta...

Sigui com sigui, i per ridícul que pugui sonar, els fons de la qüestió és absolutament cert. Caminar és una de les activitats humanes que surt més a compte, tenint en compte la relació qualitat - beneficis - preu.

2 comentaris:

Kucky ha dit...

Doncs tots a caminar!!!

J.

Anònim ha dit...

Ja ho he llegit!
Molt interessant... miraré de posar-ho a la pràctica amb més interès.
Gràcies.
M.