dimarts, 7 d’octubre del 2008

Les universitats, les caixes i els bancs

El primer que he hagut de fer al recollir el meu nou carnet universitari (sense el qual, per exemple, no podia treure llibres de la biblioteca) ha sigut desvincular-lo d'un compte corrent Jove-Total-Súper-Guay, que m'havien donat d'alta així, per la cara. Es veia a venir, tenint en compte que l'he hagut d'anar a recollir a una oficina de Caixa Catalunya. Però tot i així, m'irrita que em facin perdre el temps d'aquesta manera, alhora que pretenen "disposar" dels meus (pocs) diners. El negoci (el seu negoci) ja va implícit en la matrícula universitària, vaja. Aquesta última frase es podria millorar, però suposo que ja enteneu de què va la cosa. En fi.

I el pitjor és que suposo que aquest detallet de vincular carnets universitaris a comptes corrents només és la punta, la punteta... d'una muntanya de merda.

2 comentaris:

Kucky ha dit...

Tot un 3mil de merda!!!

En fi.

J.

Comtessa d´Angeville ha dit...

oooh!! amb Caixa Catalunya no et claves ee!!! Després d´uns anys de relacions més que complicades amb els bancs nomenaren a un amic director de la primera oficina de Caixa Catalunya a la ciutat on vivía fa dos anys i no saps com visc de tranquila des d´entonces!!!

Altra cosa és el que dius, sí... però però AMB CAIXA CATALUNYA NO ET CLAVES! jajaja!